Επιχείρηση της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ βρίσκεται σε εξέλιξη για 3η ημέρα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στα βουνά της Μουργκάνας, για τον εντοπισμό 72χρονου βοσκού, η τύχη του οποίου αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης, στον Λια Φιλιατών.

Μέχρι στιγμή, οι έρευνες είναι άκαρπες, ενώ συμμετέχουν και κάτοικοι της περιοχής. Ο αγνοούμενος βοσκός έφυγε από τη στάνη, το πρωί της Τετάρτης για να μεταβεί σε κοντινό σημείο, όπου υπάρχει δεξαμενή νερού για τα ζώα και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη του. Οι έρευνες διεξάγονται κατά μήκος των συνόρων από το Λια μέχρι την Αγία Μαρίνα Πωγωνίου, μέσα σε δύσβατη περιοχή και χαράδρες. Αναζήτηση έγινε και με ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η υπόθεση προβληματίζει τους κατοίκους γιατί, όπως λένε, ο 72χρονος που κατάγεται από τη Ροδόπη, γνωρίζει λιθάρι προς λιθάρι την περιοχή γιατί εκεί εργάζεται για 35 χρόνια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.