Οι γεννημένοι στις 24 Μαΐου είναι άτομα που φαίνεται να έχουν άποψη για τα πάντα. Το κύριο ενδιαφέρον τους όμως βρίσκεται στην κοινωνία και οη προσέγγιση τους προς αυτή μπορεί να κυμαίνεται απο επικριτική, αποκαλυπτική ή ακόμα και επαναστατική. Συνήθως κατέχονται απο γρήγορη σκέψη και καυστικό λόγο, αφήνοντας σπάνια τους άλλους χωρίς να γνωρίζουν τι πιστεύουν. Όμως ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι κάθε τόσο, απο χρόνια μέχρι εβδομάδες, οι απόψεις τους μεταβάλλονται κάνοντας τους ανθρώπους γύρω τους να ζαλίζονται και να μένουν έκπληκτοι. Παρότι έχουν πολλά να προσφέρουν στην κοινωνία είναι κάπως συγκρατημένοι, αλλά θέλουν να λένε κάτι μόνο αν και όταν το επιθυμούν.

Στην προσωπική τους ζωή μπορεί να νοιώσουν δυστυχισμένοι απο την εκμετάλλευση των άλλων. Επειδή έχουν μια εξωστρεφή προσωπικότητα, δίνουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι είναι προσεγγίσιμοι και ανοιχτοί, κάτι που δεν ισχύει πάντα. Για κάποιους η επικοινωνία δεν είναι αμφίδρομος διάλογος, αλλά ένας μονόλογος όπου οι άλλοι πρέπει να ακούνε αυτά που έχουν να τους πούνε. Η οικογένεια και οι φίλοι τους μπορεί να είναι συνηθισμένοι στο να ακούν θεωρίες και σε ακραίες περιπτώσεις να αντιμετωπίζουν ανελέητη σατιρική κριτική. Έχουν την τάση να υποστηρίζουν το προλεταριάτο παρά τους προνομιούχους και από την φύση τους νοιώθουν πολύ κοντά στους αδύναμους μέσα σε μια μάχη. Δυστυχώς έτσι μπορεί να χάσουν την αντικειμενικότητα τους και να συμμαχήσουν με πολιτικές οντότητες που δεν αξίζουν την υποστήριξη τους.

Έχουν μεγάλη ευχέρεια στη χρήση του λόγου και είναι έμπειροι στο να παίρνουν τα συναισθήματα με το μέρος τους αφού έχουν έναν επιβλητικό και φιλοσοφικό τρόπο που γίνεται ελκυστικός. Ο κόσμος όσων έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα είναι γεμάτος απο μεγάλες εκτενείς ιδέες που αφορούν σημαντικά θέματα. Συνήθως είναι αρκετά κλεισμένοι στις σκέψεις και τις ιδέες τους για να ασχοληθούν με απλά πράγματα για αυτό πολλοί έχουν υποστήριξη για αυτά αλλιώς μπορεί να γίνουν πολύ άτσαλοι. Παρόλο που η επιρροή τους καμιά φορά μπορεί να διχάσει και να είναι αρνητική, εξυπηρετούν το πολύ σημαντικό σκοπό να αποκαλύπτουν οτιδήποτε είναι καταπιεσμένο στους άλλους όπως πιθανοί φόβοι, νεύρα ή δυστυχία. Γενικά θα πρέπει να προσέξουν να μην γίνουν δικτατορικοί και καταπιεστικοί προς του άλλους και θα πρέπει να κρατάνε μια πιο χαλαρή στάση. Το να καλλιεργήσουν μια καλή αίσθηση του χιούμορ παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Γεννημένοι στις 24 Μαΐου: Queen Victoria, Bob Dylan, George W. Carver

Πηγή: eorti.gr