Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία, όπου νωρίτερα είχε διακοπεί λόγω ατυχήματος.
Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ένα βαν ανετράπη, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στο ύψος της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά.
Λόγω κινδύνου πτώσης της κολώνας στο οδόστρωμα η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία και τα οχήματα εκτρέπονταν στην έξοδο της Λεωφόρου Πέτρου Ράλλη, ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά έκλεισε η αριστερή και η μεσαία λωρίδα. Πλέον έχουν αρθεί όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Λόγω του ατυχήματος προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας αλλά πλέον η κίνηση έχει εξομαλυνθεί.