Με δημιουργική διάθεση που τοποθετεί τον άνθρωπο ως επίκεντρο και πρωταγωνιστή στην πρόκληση της ζωής, με κύριο στοιχείο την προσωπική αφήγηση και με έντονη την κινηματογραφική ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο διαδυκτιακός διαγωνισμός του Johnnie Walker Your Keep Walking Film.

Στην τελετή βράβευσης των νικητών που πραγματοποιήθηκε στην ταινιοθήκη της Ελλάδας παρουσία της κριτικής επιτροπής και του προέδρου της Γιώργου Χωραφά παραβρέθηκε πλήθος νέων ανθρώπων.

Ο διαγωνισμός Your Keep Walking Film κάλεσε το κοινό μέσα από τη σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook να αφηγηθεί μέσα από ένα film μικρού μήκους, μια πορεία προόδου ή ένα βήμα που έκανε την διαφορά, δική τους ή κάποιου αγαπημένου προσώπου που έχει υπάρξει πηγή έμπνευσης στη ζωή τους.

Οι δεκάδες συμμετοχές τέθηκαν στην κρίση κριτικής επιτροπής από καταξιωμένα πρόσωπα των μέσων και της τέχνης. πρόεδρος της ο Γιώργος Χωραφάς, ενώ τα υπόλοιπα μέλη ήταν: ο Κωνσταντίνος Βήτα, συνθέτης και μουσικός, ο Φώτης Γεωργελές, εκδότης και διευθυντής της Athens Voice, ο Στέλιος Σοφιανός διευθυντής σύνταξης Βημαgazino, η Σόνια Καζόνι, διευθύντρια σύνταξης Nitrο, ο Δημήτρης Παναγιωτάτος, Programme Director – Department of Film and TV Studies του New York College, καθώς και η Στέλλα Αλεξοπούλου, Southeast Hub Category Marketing Director Whiskeys στην Diageo Hellas.

1ο Βραβείο – Χάρης Γιουλάτος – υποτροφία για κινηματογραφικές σπουδές ενός
έτους από το New York College Αθήνας

2ο Βραβείο – Αντώνης Θαλασσινός – iPad

3ο Βραβείο – Δημήτρης Μανίατης – video camera υψηλής ευκρίνειας

Για την νικητήρια ταινία θα γράψει original μουσική ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βήτα. Η ταινία με την τελική μουσική θα παρουσιασθεί στην σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook στις 31 Ιανουαρίου 2011.