Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, το οποίο «μπαινοβγαίνει πολύ συχνά στο σπίτι», όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε ότι η σύζυγος του προφυλακισμένου Απόστολου Λύτρα ξεσπά και κάνει λόγο για πολλά ψεματα που ακούστηκαν «για να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή».

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είπε ότι κάποια άτομα από το περιβάλλον του ποινικολόγου σκόπιμα την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» που θέλει να «παγιδεύσει» τον Απόστολο Λύτρα, «να τον διαλύσει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα δήλωσε στο ίδιο κοντινό της πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Η ίδια, ωστόσο, διευκρίνισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.