Ένας Ιταλός μεσίτης ναυτιλιακών πέθανε μετά από τροχαίο στη Βούλα, καθώς όχημα προσέκρουσε πάνω στη μηχανή του, με αποτέλεσμα να πέσει σε δέντρο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ιταλική ιστοσελίδα shippingitaly.it ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/6), λίγο πριν τις 22.30, στη Βούλα, με τον οδηγό να αφήνει στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο tradewindsnews.com, θύμα είναι ο Alex Callio που εργαζόταν στη γενοβέζικη εταιρεία Italia C&A και είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για να λάβει μέρος στα Ποσειδώνια 2024, τη διοργάνωση που συμμετείχαν ορισμένους από τις μεγαλύτερους ναυτιλιακούς οργανισμούς στον κόσμο.

Επίσης, εξασφάλισε έγγραφο με εσωτερική της Italia C&A, όπου ανέφερε τα εξής:

«Με μεγάλη θλίψη, όλοι εμείς στην Italia θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και συνάδελφος που εργαζόταν στο τμήμα S&P/project Alex Callio πέθανε στις 5 Ιουνίου.

Ο Alex αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό που δεν μπορούμε να περιγράψουμε. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένειά του, θα είναι στις προσευχές μας και θα παραμείνει στις καρδιές μας».