Την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση του Κολωνού καυτηριάζει στο τελευταίο του βίντεο ο Διονύσης Ατζαράκης, σατιρίζοντας τις αμφιβολίες για το αν υπήρξε απαιλή και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η 12χρονη «μπορεί ακόμα και να προκάλεσε με καμια μπλούζα Paw Patrol» και ότι «έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι Polly Pocket στα Jumbo και ερωτεύτηκαν».

Συγκεκριμένα, ο κωμικός υποδύεται στο βίντεο έναν δημοσιογράφο που λέει τις ειδήσεις και τη στιγμή που ανακοινώνει το νέο ότι η εισαγγελική εισήγηση ζητά να μην καταδικαστεί ο Ηλίας Μίχος για τις πράξεις του βιασμού, διακόπτει το πρόγραμμα θεωρώντας ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Τότε επικοινωνεί με τον κοτρόλ στο οποίο λέει ότι «συγγνώμη, έχουμε βάλει ένα “μην” στο auto cue, πριν το “καταδικαστεί”, μήπως να φέρουμε λίγο μπλάνκο»;

Τελικά ενημερώνεται ότι είναι η φράση είναι σωστή και συνεχίζει να διαβάζει την εισαγγελική απόφαση, σύμφωνα με τη οποία υπήρξαν αμφιβολίες ως προς το κατά πόσο υπήρξε απειλή ή σωματική βία και σατηρίζοντας:

«Α, ήταν από αυτές τις ΟΧΙ απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα, που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι Polly Pocket στα Jumbo, κοιτάχτηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Μάλιστα, λογικό. Άσε που δεν ξέρουμε τι φορούσε η 12χρονη, μπορεί να προκαλούσε! Έχουν βγει κάτι φουτεράκια Paw Patrol, που, εντάξει, αν το φοράς αυτό και κυκλφορείς έξω, πας γυρεύοντας».

Έπειτα συνεχίζει διαβάζοντας ότι ο κατηγορούμενος είπε ότι ήταν “ερωτευμένος” με τη 12χρονη και σχολιάζει: «Εντάξει τότε, πες το τόση ώρα ρε άνθρωπε. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και εμείς κολλάμε σε πράγματα μικρά; Όπως η ηλικία της; Και πώς να μην ήταν ερωτευμένος: Ξέρετε τι λένε, οι δωδεκάρες ίσον με δύο εξάρες -Ωχ Θεέ μου».

Απευθυνόμενος στο «τηλεοπτικό κοινό του» συνεχίζει να διαβάζει την είδηση ότι ως προς την εμπορία ανθρώπων κατά την εισαγγελέα ΔΕΝ πρέπει να καταδικαστεί καθώς προκύπτει ότι δεν προέκυψε ο προσπορισμός περιουσιακού οφέλους.

«Μπράβο ρε Μίχο, γιατί τελευταία έχει χαθεί το πάθος. Όλοι το κάνουν για τα λεφτά αλλά ο Λιάκος είναι μύστης, το έκανε κυρίως για το άθλημα».

Δείτε το βίντεο: