Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον «gay Μέγα Αλέξανδρο» που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις βρήκε σαν αφορμή ο Διονύσης Ατζαράκης για να φτιάξει ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον αδέξιο «Ελληνάρα».

Μαζί με τον Λευτέρη Ελευθερίου στο ρόλο του Μακεδόνα βασιλιά και με φραπέ και κομπολόι στο χέρι, ο Ατζαράκης κάνει ερωτήσεις στον καλεσμένο του ρωτώντας τον αν «στέλνει την επιστολή» ή αν «γυαλίζει το δόρυ».

Από την πλευρά του ο «Μέγας Αλέξανδρος» απαντά στις ερωτήσεις με αμηχανία, ενώ ο Διονύσης Ατζαράκης μέσω κάποιων προκλήσεων που του θέτει προσπαθεί να καταλάβει αν είναι ομοφυλόφιλος.

Σε κάποιο σημείο του χιουμοριστικού σκετς η κουβέντα φτάνει και στον Ηφαιστίωνα με τον κωμικό να λέει στον Ελευθερίου «Φαγώθηκαν τα Αμερικανάκια να σας βγάλουν ζευγάρι», με αυτόν να απαντά «Η σεξουαλικότητα γενικά τότε ήταν ρευστή».

«Δεν μας νοιάζει η σεξουαλικότητα γενικά, ας ήταν όσο ρευστή ήθελε, η δική σου μας νοιάζει» απαντάει ο Ατζαράκης, ενώ στο τέλος ο «Μέγας Αλέξανδρος» εξοργίζεται και αποχωρεί από τη «συνέντευξη».

Διαβάστε σχετικά:

Διονύσης Ατζαράκης: Δεν είναι ο στόχος μου να μοιράσω γροθιές στο στομάχι – Το παρασκήνιο πίσω από τo viral βίντεο με την Αλεξίου

Διονύσης Ατζαράκης: Είχα κάνει ένα βίντεο -παρωδία για τη ζωή του Ιησού και έφαγα απίστευτο κράξιμο

Το ξεκαρδιστικό beef του Διονύση Ατζαράκη με τη Χαρούλα Αλεξίου