Στην Ομόνοια κατέληξε τελικά η επεισοδιακή πορεία που πραγματοποίησαν από νωρίς το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην οποία και ενσωματώθηκαν τελικά καθηγητές, δάσκαλοι και φοιτητές που συμμετείχαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για την επέτειο από τη δολοφονία Τεμπονέρα.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές μετέβησαν στα γραφεία της ΓΣΕΕ σκοπεύοντας να συναντήσουν από κοντά κάποιον εκπρόσωπο της γενικής συνομοσπονδίας και να του θέσουν τα αιτήματά τους. Όταν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες πληροφορήθηκαν ότι δεν υπήρχε κάποιος να τους δει από κοντά, αποχώρησαν, κατευθύνθηκαν προς την Ομόνοια όπου και τελικά διαλύθηκαν.

Αύριο, οι αστικές συγκοινωνίες θα κινηθούν κανονικά, ενώ θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των εργαζομένων στα ΜΜΜ προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Οι ίδιοι πάντως φέρονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα.

Πριν από λίγο, όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας δόθηκαν στην κυκλοφορία, ωστόσο η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με ιδιαίτερες δυσκολίες.