Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους παρέμειναν όλη τη νύχτα στο Σύνταγμα, μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν χθες, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, με αίτημα πρόσθετα μέτρα στήριξης. Οι αγρότες αναμένεται να αναχωρήσουν στις 11:00 το πρωί με τα τρακτέρ τους τμηματικά και συντεταγμένα, με βάση το σχέδιο της αστυνομίας, ενώ όσοι είχαν φτάσει στην Αθήνα με λεωφορεία αναχώρησαν χθες το βράδυ.

Επί ποδός είναι η Τροχαία Αττικής, ενώ σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από το κέντρο της Αθήνας. Από τις 10:00 το πρωί οι επιτελείς αξιωματικοί θα ζητήσουν από τους αγρότες να έχουν παραταχθεί κατά μήκος του δρόμου, για να ξεκινήσει η διαδικασία αποχώρησης. Θα ακολουθηθεί η αντίστροφη διαδρομή με χθες.

Οι αγρότες πρόκειται σήμερα και αύριο να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, ώστε να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Όπως ανέφερε χθες στην ΕΡΤ ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων, προσανατολίζονται είτε σε αποκλεισμό δρόμων είτε θα προχωρήσουν σε άλλες μορφές κινητοποίησης.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast με τα τρακτέρ σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα.

Διαβάστε σχετικά:

Χαμός στο Twitter με το μήνυμα στο πανό της Νέας Αριστεράς για τους αγρότες – «Ρε σύντροφοι, σίριουζλι;»

Μαρινάκης: Ξεκαθαρίσαμε ότι έχουν εξαντληθεί τα δημοσιονομικά περιθώρια για τους αγρότες