Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη για τον χαμό ενός ζευγαριού, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά. Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων που σημειώθηκε την Τετάρτη (31/1) ήταν σφοδρή, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες με τις διαλυμένες λαμαρίνες και τα συντρίμμια.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην εθνική οδό Κισσάμου – Χανίων στο ύψος του Ταυρωνίτη. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος φαντάρος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, ο 62χρονος (Γιώργος Δ.) οδηγός και η 64χρονη σύζυγός του (Ελένη Δ).

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δύο από τα Χανιά και δύο από την Κίσσαμο, με 10 πυροσβέστες, για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο από τα Χανιά και ένα από το ΚΥ Κισσάμου, καθώς και η τροχαία ΒΟΑΚ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, παρότι έσπευσαν, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στο ζευγάρι, που άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή.

Δείτε φωτογραφίες