Από τύχη γλίτωσε τα χειρότερα ένας οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, εξετράπη της πορείας και έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Φλοίσβου με κατεύθυνση προς Πειραιά, με τον υπάλληλο ενός περιπτέρου να βοηθά τον οδηγό να βγει μέσα από το όχημα, η «μούρη» του οποίου είχε γίνει άμορφη μάζα σιδερικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκινήτου στην προσπάθεια του να αποφύγει ένα άλλο όχημα που είχε σταματήσει στη δεξιά λωρίδα με αλαρμ.

Η εικόνα, πάντως, της πρόσκρουσης είναι τρομακτική καθώς μόλις πρόσφατα είχαμε το ποστ σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Σχιστού, όπου και εκεί αυτοκίνητο έπεσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν τα κάτω άκρα ενός νεαρού ζευγαριού.

Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, ενώ έγινε και εξέταση αλκοτέστ στον οδηγό που μεταφέρθηκε προληπτικά σε εφημερεύον νοσοκομείο.