Αυτές τις γιορτές η Wolt και το Wolt Market ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα Παιδικά Χωριά SOS, με στόχο την υποστήριξη των παιδιών και την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού. Συγκεκριμένα, από τις 20 Δεκεμβρίου 2023 έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να προσφέρουν το ποσό της προτίμησής τους (από 1€ έως 50€) ως δωρεά. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη Wolt μέσω του εικονικού καταστήματος των Παιδικών Χωριών SOS, θα δοθεί για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό σε όλη την Ελλάδα, μέσα από προγράμματα πρόληψης και φιλοξενίας.

Η Wolt και το Wolt Market θα ενισχύσουν την εν λόγω δράση, προσφέροντας διατακτικές επιταγές που θα αξιοποιηθούν για την αγορά τροφίμων και ειδών καθημερινής ανάγκης, για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS. Παράλληλα, η Unilever Hellas, μέσω της συνεργασίας της με το Wolt Market, θα προσφέρει είδη προσωπικής υγιεινής, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές. 

Tα Παιδικά Χωριά SOS βοηθάνε τις οικογένειες να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και ασφάλειας, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με αγάπη και σεβασμό. Όταν, για σοβαρούς λόγους, ένα παιδί δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στη βιολογική του οικογένεια, παρέχουν ένα εναλλακτικό περιβάλλον φροντίδας, είτε σε οικογένειες αναδοχής είτε, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, σε ένα Παιδικό Χωριό SOS. Στην Ελλάδα λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, 1 Παιδικό Ξενώνα SOS, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης και 2 Προγράμματα Αυτονόμησης Νέων Ενηλίκων με Διαμερίσματα Ημιαυτόνομης Διαβίωσης.