Τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπεσε θύμα τροχαίου όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και είχε έναν σοβαρότατο τραυματισμό. Από τότε ο δημοσιογράφος έχει υποβληθεί σε μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις και φυσιοθεραπείες προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του και να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στέκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Η σύζυγος του παρουσιαστή μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του και την πρόοδο που έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα.

«Σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης και ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε η Εβελίνα Βαρσάμη για το τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, να μη σταθώ δίπλα του. Είναι ο άνδρας μου και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα», εξομολογήθηκε η σύζυγος του παρουσιαστή στην κάμερα του Alpha.