Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στη Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών στο ύψος της 6ης ΕΜΑΚ στην είσοδο τηε πόλης.

Σύμφωνα με το gnomip.gr στο συμβάν ενεπλάκησαν δύο οχήματα με την Πυροσβεστική να προχωρά στον απεγκλωβισμό τριών ατόμων.

Ι.Χ στο οποίο επέβαινε τριμελής οικογένεια, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με σταθμευμένο Ι.Χ, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ανήλικο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Καραμανδάνειο. Σε σοβαρή κατάσταση  δύο ακόμη τραυματίες, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο ΠΓΝΠ, και ένας στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του tempo24.News ο οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαινε κι ένα παιδί.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως διακομίστηκαν στο ΠΠΝΠ δύο σοβαρά τραυματίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Η γυναίκα διασωληνώθηκε ενώ τόσο ο οδηγός του οχήματος που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όσο και το παιδί ήταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.