Απελπιστική παραμένει η κατάσταση στη Θεσσαλία μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και των φονικών πλημμυρών που προκάλεσε, αλλά τουλάχιστον ένας κάτοικος της περιοχής δεν έχασε το χιούμορ και τη διάθεσή του να γελάσει με τους φίλους του στο διαδίκτυο. Μάλιστα, το βίντεο που ανέβασε στο TikTok έγινε viral.

«Είχαμε αποφασίσει με τη γυναίκα μου να κάνουμε μια ανακαίνιση, μικρή στο σπίτι, αλλά αυτή κάλεσε έναν Daniel…Daniel κάπως έτσι λεγόταν ο διακοσμητής που ήρθε. Είπε είναι πρωτοποριακός, είναι πολύ καλός στη δουλειά του, δεν έχει ξαναγίνει αυτό που θα μας κάνει στο σπίτι», ακούγεται να λέει αρχικά και συνεχίζει:

«Τελικά δεν είχε και πολύ άδικο, μια χαρά τα κατάφερε, μας τa έβγαλε όλα έξω τα έπιπλα. Τώρα είναι καινούργια τέχνη αυτό γιατί μέσα δεν έχει μείνει τίποτα. Αλλά δεν πειράζει, η τέχνη πληρώνεται», ανέφερε δείχνοντας παράλληλα πλάνα από την αυλή του σπιτιού του όπου υπάρχουν ακόμη λάσπες και βρίσκονται τα έπιπλα και είναι εμφανή τα σημάδια της καταστροφής.

Στην τελευταία φράση, ωστόσο, αφήνει το χιούμορ στην άκρη λέγοντας πως «τέλος πάντων, αφού είμαστε καλά, τα άλλα είναι δευτερεύοντα».