Ξέσπασε φίλος του 36χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στον Πειραιά, τονίζοντας ότι ο νέος είχε κατέβει από το πλοίο για να δει ένα φίλο του, ενώ είχε εκδώσει εισιτήριο.

Ο Βασίλης Παπαχρήστος μίλησε στην εκπομπή Live News και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο, πως ο Αντώνης «είχε κανονικά εισιτήριο, κατέβηκε για 5 λεπτά να δει έναν φίλο του. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε, έχω χάσει τα λόγια μου. Το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη, να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι».

«Συνέχεια ανέβαινε κατέβαινε στην Αθήνα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πάντα με το χαμόγελό του ήταν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι η κηδεία του 36χρονου έγινε σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Τραγικές φιγούρες τα αδέρφια και οι στενοί συγγενείς του 36χρονου οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους Αντώνης δεν βρίσκεται πλέον κοντά τους.

Μάλιστα, τα αδέρφια του και οι συγγενείς του πήγαν δίπλα από το φέρετρο για να τον αποχαιρετήσουν με δύο άτομα να καταρρέουν στην εικόνα του νεκρού Αντώνη.

Πρώτα ο κουνιάδος του λιποθύμησε ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η αδερφή του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους δύο συγγενείς και τους έδωσε τις πρώτες βοήθειες.