Δραματικές ήταν οι εικόνες από το τελευταίο ταξίδι του 36χρονου Αντώνη που πνίγηκε στον Πειραιά, με την κηδεία του να πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Τραγικές φιγούρες τα αδέρφια και οι στενοί συγγενείς του 36χρονου οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους Αντώνης δεν βρίσκεται πλέον κοντά τους.

Η σορός του 36χρονου έφτασε, στις 11 περίπου το πρωί, σε λευκό φέρετρο στην εκκλησία όπου τον υποδέχθηκαν συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου, αναφέρει το cretapost.gr.

Τα αδέρφια του και οι συγγενείς του πήγαν δίπλα από το φέρετρο για να τον αποχαιρετήσουν με δύο άτομα να καταρρέουν στην εικόνα του νεκρού Αντώνη.

Πρώτα ο κουνιάδος του λιποθύμησε ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η αδερφή του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους δύο συγγενείς και τους έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Επίσης, στην κηδεία παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο βουλευτής ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, πολλοί εκπρόσωποι τοπικών αρχών αλλά δεν ήταν λίγοι και όσοι ταξίδεψαν από Αθήνα για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο νέο.

«Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά, ομόνοια, αγάπη»

Φίλοι του 36χρονου έφτασαν στον Ιερό Ναό και ανάρτησαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που έχασε την ζωή του ο – πάντα χαμογελαστός – Αντώνης.

Τα πανό έγραφαν: «Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά, ομόνοια, αγάπη, συνεργασία. Για εμάς τι;» – «Δικαίωμα στην Διαφορετικότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πανό παρέμειναν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας.

«Ο Αντώνης έζησε αθόρυβα αλλά έφυγε εκκωφαντικά. Βάζοντας στο τραπέζι με μιας όλα τα ζητήματα που έχει η σημερινή κοινωνία» είπε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου στον επικήδειο και συνέχισε: «Πρώτα απ’ όλα την απουσία ανθρώπων γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι ήταν άνθρωπος αυτός που τον έσπρωξε και τον έσπρωχνε για να πνιγεί γιατί ήξερε ότι εκεί που θα κατέληγε ούτε ο καλύτερος κολυμβητής δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τα απόνερα της προπέλας αυτού του τεράστιου πλοίου».

Ακολουθούν φωτογραφίες από την κηδεία: