Υλικά
  
  
  Υλικά
  
  Για 2-4 άτομα
  
  -2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
  -50 γραμμάρια τριμμένο καρότο
  -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  -Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
  -Παρμεζάνα
  -Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
  -Αλάτι
  -Πιπέρι
  
  
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
  
  Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.
  
  Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει. Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.