Υλικά

Ο Δρόσος Ξυνογαλάς γεννήθηκε στο Βόλο το 1978 και μεγάλωσε στο Πήλιο.

Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε από πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τον Patrick Juhel (Meilleur Ouvrier de France, 2000), τον Jean-François Rouquette, και τον Παύλο Μανωλά.

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη Σ.Τ.Ε. Αναβύσσου και στη Le Cordon Bleu στο Παρίσι.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο L’Angle du Faubourg, στο Παρίσι.

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η μεσογειακή με δημιουργικές κατευθύνσεις και γαλλικές τεχνικές και επιρροές.

Διακρίσεις: Επίτιμο Μέλος του Chef’s Club Αθηνών.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]