Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κ. σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 2 κ. σ. ζάχαρη άχνη
  • 1/4 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε την κρέμα γάλακτος, το κακάο, τη ζάχαρη άχνη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε.
Βήμα 2
Χτυπήστε με το μίξερ μέχρι να σχηματιστούν σκληρές κορυφές.
Βήμα 3
Βάλτε τη μους σε 6 σφηνοπότηρα. Σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.