Υλικά

  • 4 φέτες καρπούζι, σε κύβους
  • 1 αγγούρι, σε κύβους
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, ανάλογα με τη γεύση
  • Φέτα, ανάλογα με τη γεύση
  • 1/3 φλ. τσαγιού μπαλσάμικο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε το καρπούζι και το αγγούρι σε κύβους.
Βήμα 2
Τοποθετήστε το καρπούζι, το αγγούρι, το κόκκινο κρεμμύδι, το αλάτι και το βαλσάμικο ξύδι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Σερβίρετε και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.