Υλικά

  • 4 φέτες καρπούζι, σε κύβους
  • 1 αγγούρι, σε κύβους
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, ανάλογα με τη γεύση
  • Φέτα, ανάλογα με τη γεύση
  • 1/3 φλ. τσαγιού μπαλσάμικο

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το καρπούζι και το αγγούρι σε κύβους.
  2. Τοποθετήστε το καρπούζι, το αγγούρι, το κόκκινο κρεμμύδι, το αλάτι και το βαλσάμικο ξύδι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά.
  3. Σερβίρετε και απολαύστε.