Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένο κοτόπουλο
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη ντομάτα
  • 1 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
  • 1 κονσέρβα πιπεριές τσιπότλε, ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 4 τορτίγιες καλαμποκιού
  • 2 αβοκάντο, κομμένα σε φέτες

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και το αλάτι και σοτάρετε για 2 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε τη ρίγανη, το κύμινο, την πιπεριά και το σκόρδο και σοτάρετε για 1 λεπτό.
Βήμα 4
Προσθέστε τις θρυμματισμένες ντομάτες και το κοτόπουλο και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθεί ομοιόμορφα το κοτόπουλο και να ζεσταθεί το μείγμα.
Βήμα 5
Αδειάστε το μείγμα κοτόπουλου σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος.
Βήμα 6
Φρυγανίστε τις τορτίγιες στο τηγάνι, περίπου 3 λεπτά ανά πλευρά.
Βήμα 7
Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα στις τορτίγιες, προσθέστε από πάνω φέτες αβοκάντο και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.