Υλικά

  • 1 μπανάνα
  • 3 κ. σ. σάλτσα καραμέλας
  • 3/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 2 αυγά
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 φλ. τσαγιού απλό αλεύρι
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 2/3 φλ. τσαγιού κομματάκια σοκολάτας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πολτοποιήστε την μπανάνα και ανακατέψτε με τη σάλτσα καραμέλας.
Βήμα 2
Χτυπήστε με το σύρμα την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο και προσθέστε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας.
Βήμα 3
Προσθέστε στο μείγμα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε με μία ξύλινη κουτάλα.
Βήμα 4
Τοποθετήστε τη ζύμη μπισκότων στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
Βήμα 5
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Βήμα 6
Τοποθετήστε τα μπισκότα με τη βοήθεια ενός κουταλιού στο ταψί και ψήστε για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.