Υλικά

  • 225 γρ. ζυμαρικά βρασμένα
  • 1 φλ. τσαγιού μπουκετάκια μπρόκολου στον ατμό
  • 1/2 φλ. τσαγιού καρότο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκος μαϊντανός
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα ζυμαρικά με τα ρεβίθια, τα ντοματίνια, το μπρόκολο, τα καρότα, το κόκκινο κρεμμύδι και τον μαϊντανό.
Βήμα 2
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετήστε το ελαιόλαδο, το ξύδι από κόκκινο κρασί, το σκόρδο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε να ενωθούν.
Βήμα 3
Περιχύστε με το dressing τη σαλάτα ζυμαρικών και ανακατέψτε μέχρι να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.
Βήμα 4
Μεταφέρετε τη σαλάτα ζυμαρικών σε 4 δοχεία και διατηρήστε στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.