Υλικά

  • 450 γρ. ζυμαρικά, κατά προτίμηση ολικής αλέσεως
  • 1 κονσέρβα ψητές κόκκινες πιπεριές, στραγγισμένες και χοντροκομμένες
  • 170 γρ. σάλτσα πέστο βασιλικού
  • 1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
  • 3 χούφτες φρέσκια ρόκα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για περίπου 20-30 δευτερόλεπτα μέχρι να μην είναι πια ζεστά.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος ρίξτε τα ζυμαρικά με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν.
Βήμα 3
Σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο σε σφραγισμένο δοχείο για έως και 3 ημέρες.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.