Υλικά

  • 450 γρ. ιταλικό λουκάνικο αλεσμένο
  • 6 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 1 ματσάκι καλαί (kale) ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. τορτελίνια τυριού
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε το λουκάνικο σε μια κατσαρόλα και τοποθετήστε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
  2. Σουρώστε το περιττό λίπος από το σκεύος και τοποθετήστε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και το καλαί και σιγοβράστε για περίπου 15 λεπτά.
  3. Προσθέστε το λουκάνικο και τα τορτελίνια στην κατσαρόλα και σιγοβράστε για 7 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  4. Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και σερβίρετε με επιπλέον νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και τριμμένη παρμεζάνα, προαιρετικά.