Υλικά

  • 2 πολύ ώριμες μπανάνες, ξεφλουδισμένες, ψιλοκομμένες
  • 2 ώριμα αβοκάντο, τη σάρκα τους
  • 2 κ. σ. βούτυρο φουντουκιού ή αμυγδάλου
  • 1/2 φλ. τσαγιού ακατέργαστη σκόνη κακάο
  • 2 κ. σ. γάλα καρύδας
  • 1/4 φλ. τσαγιού δάκρυα σοκολάτας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε την μπανάνα, το αβοκάντο, το βούτυρο ξηρών καρπών, τη σκόνη κακάο, το γάλα καρύδας και μια πρέζα αλάτι σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 2
Ρίξτε σε ένα ρηχό πιάτο, καλύψτε και ψύξτε για 30 λεπτά ή μέχρι να δέσει η μους σας.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με τα δάκρυα σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.