Υλικά
- 2 πολύ ώριμες μπανάνες, ξεφλουδισμένες, ψιλοκομμένες
 - 2 ώριμα αβοκάντο, τη σάρκα τους
 - 2 κ. σ. βούτυρο φουντουκιού ή αμυγδάλου
 - 1/2 φλ. τσαγιού ακατέργαστη σκόνη κακάο
 - 2 κ. σ. γάλα καρύδας
 - 1/4 φλ. τσαγιού δάκρυα σοκολάτας
 
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε την μπανάνα, το αβοκάντο, το βούτυρο ξηρών καρπών, τη σκόνη κακάο, το γάλα καρύδας και μια πρέζα αλάτι σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
 - Ρίξτε σε ένα ρηχό πιάτο, καλύψτε και ψύξτε για 30 λεπτά ή μέχρι να δέσει η μους σας.
 - Πασπαλίστε με τα δάκρυα σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς και απολαύστε.