Υλικά

  • 450 γρ. κιμά λουκάνικου
  • 1 φακελάκι μείγμα σε σκόνη για κοτόσουπα
  • 6 φύλλα σφολιάτας
  • 1 αβγό ελαφρώς χτυπημένο

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με το μείγμα για τη σούπα.
  2. Διπλώστε στη μέση τα φύλλα και τοποθετήστε στη μία άκρη τον κιμά λουκάνικου σε κυλινδρικό σχήμα.
  3. Τυλίξτε σε ρολό και πιέστε τις άκρες της ζύμης.
  4. Κόψτε σε ρολάκια, τοποθετήστε στο ταψί, αλείψτε με το αβγό και ψήστε στους 220 βαθμούς μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια.