Υλικά

  • 450 γρ. κιμά λουκάνικου
  • 1 φακελάκι μείγμα σε σκόνη για κοτόσουπα
  • 6 φύλλα σφολιάτας
  • 1 αβγό ελαφρώς χτυπημένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με το μείγμα για τη σούπα.
Βήμα 2
Διπλώστε στη μέση τα φύλλα και τοποθετήστε στη μία άκρη τον κιμά λουκάνικου σε κυλινδρικό σχήμα.
Βήμα 3
Τυλίξτε σε ρολό και πιέστε τις άκρες της ζύμης.
Βήμα 4
Κόψτε σε ρολάκια, τοποθετήστε στο ταψί, αλείψτε με το αβγό και ψήστε στους 220 βαθμούς μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.