Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού φύλλα σπανάκι
  • 1/2 μήλο κομμένο σε φέτες
  • 60 γρ. κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους
  • 60 γρ. καρύδια
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλύνετε καλά με άφθονο κρύο νερό το σπανάκι και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.
Βήμα 2
Κόψτε το μήλο σε ροδέλες και τοποθετήστε πάνω από το σπανάκι.
Βήμα 3
Προσθέστε το κατσικίσιο τυρί και τα καρύδια και αλατοπιπερώστε κατά βούληση.
Βήμα 4
Ανακατέψτε καλά, ραντίστε με ελαιόλαδο και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.