Υλικά

  • 40 σοκολατένια μπισκότα
  • 500 ml κρέμα γάλακτος
  • 2- 3 κ. σ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη μέχρι να γίνει μια βελούδινη σαντιγί.
Βήμα 2
Σε μια πιατέλα τοποθετήστε ένα στρώμα σαντιγί και απλώστε ομοιόμορφα και καλύψτε με περίπου 10 μπισκότα (αναλόγως τη διάμετρο της πιατέλας).
Βήμα 3
Επαναλάβετε την διαδικασία ακόμη δύο φορές.
Βήμα 4
Καλύψτε με την υπόλοιπη σαντιγί, θρυμματίστε λίγα μπισκότα και γαρνίρετε την επιφάνεια του γλυκού.
Βήμα 5
Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2- 3 ώρες πριν το σερβίρισμα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.