Υλικά

  • Για τα μανιτάρια
  • 225 γραμμάρια μανιτάρια portobello
  • 1 φρέσκο ​​κρεμμυδάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 60 γραμμάρια τυρί τσένταρ
  • 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • Για την επικάλυψη
  • 1/2 κούπα θρύμματα ψωμιού
  • 1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κλωναράκια θυμάρι




Εκτέλεση
Ξεκινήστε με προθέρμανση του φούρνου στους 220 βαθμούς και αφαιρώντας τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Στη συνέχεια ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, σκόρδο, μπέικον σε μικρά κομματάκια και τα σοτάρετε σε ζεστό τηγάνι για 5 λεπτά. Μετά ανακατεύετε το μείγμα του μπέικον με το τυρί τσένταρ και αφήνετε στην άκρη. Συγχρόνως ανακατεύετε σε ένα μπολ τα θρύμματα ψωμιού, τη παρμεζάνα. Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μανιτάρια και καλύπτετε με το μείγμα ψωμιού. Ψήστε για 20 λεπτά με αντιστάσεις στους 220 βαθμούς.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr