Υλικά

  • 220 γρ. σπαγγέτι
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. βούτυρο με αλάτι
  • 2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 120 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά ώστε να γίνουν al dente.
Βήμα 2
Κρατήστε ένα φλυτζάνι του τσαγιού από το νερό των ζυμαρικών, σουρώστε και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 3
Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο, το βούτυρο και το πιπέρι και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Προσθέστε το νερό από τα ζυμαρικά και ανακατέψτε ξανά.
Βήμα 5
Ρίξτε και τα ζυμαρικά στο τηγάνι και χαμηλώστε τη φωτιά.
Βήμα 6
Προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
Βήμα 7
Αλατίστε, προαιρετικά, και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.