Υλικά

  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 3 κ. σ. βαλσάμικο
  • 3 κ. σ. λευκό κρασί
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε το σκόρδο σε ελαιόλαδο για 1 έως 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσέχοντας να μην ροδίσει.
  2. Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για 2 ακόμη λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  3. Ρίξτε το βαλσάμικο ξύδι και το κρασί, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ακόμη 2 λεπτά.
  4. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.