Υλικά

  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 3 κ. σ. βαλσάμικο
  • 3 κ. σ. λευκό κρασί
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σοτάρετε το σκόρδο σε ελαιόλαδο για 1 έως 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσέχοντας να μην ροδίσει.
Βήμα 2
Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για 2 ακόμη λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Βήμα 3
Ρίξτε το βαλσάμικο ξύδι και το κρασί, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ακόμη 2 λεπτά.
Βήμα 4
Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.