Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού ασπράδια αβγού
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 φύλλα φρέσκο βασιλικό
  • 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
  • 2 κ. σ. φέτα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ασπράδια του αβγού με την πάπρικα.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το μείγμα με τα ασπράδια για ένα λεπτό.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τα φύλλα βασιλικού πάνω από την ομελέτα και μαγειρέψτε για ακόμη ένα λεπτό.
Βήμα 4
Προσθέστε και το αβοκάντο και γαρνίρετε με τη φέτα.
Βήμα 5
Συνεχίστε το μαγείρεμα για επιπλέον 3 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει η φέτα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.