Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού κολοκυθάκια τριμμένα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 αβγά
  • 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα κολοκυθάκια, τα αβγά, το κρεμμύδι, το αλεύρι, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το αλάτι.
  2. Ανακατέψτε αρκετά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
  4. Με την βοήθεια ενός κουταλιού ρίξτε λίγο λίγο από το μείγμα με τα κολοκυθάκια και μαγειρέψτε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.