Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 3/4 φλ. τσαγιού νερό
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το αλάτι και το νερό.
Βήμα 2
Προσθέτοντας επιπλέον αλεύρι ή νερό μέχρι να αποκτήσετε μια μαλακή ζύμη ζυμώστε για 10- 12 λεπτά.
Βήμα 3
Αφήστε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
Βήμα 4
Χωρίστε τη ζύμη στα 8 και πλάστε το κάθε μέρος ανοίγοντας σε κύκλο περίπου 15 εκατοστών.
Βήμα 5
Μαγειρέψτε τις τορτίγιες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
Βήμα 6
Σερβίρετε ζεστές.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.