Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 φλιτζάνι ρύζι
  • 200 γρ. σοκολάτα υγείας
  • 1 λίτρο γάλα σόγιας
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 1/4 κ.γλ. κανέλα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε χαμηλή θερμοκρασία ζεσταίνετε το γάλα σόγιας και προσθέτετε την κανέλα και τη βανίλια, καθώς και δύο κουταλιές ζάχαρη.
Βήμα 2
Τοποθετείτε το ρύζι στο ζεστό γάλα και σιγοβράζετε για περίπου μισή ώρα.
Βήμα 3
Μόλις κάψει το ρύζι, προσθέτετε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια και ανακατεύετε καλά. Συνεχίζετε να ανακατεύετε έως ότου το ρύζι απορροφήσει όλα τα υγρά.
Βήμα 4
Σερβίρετε σε μπολάκια και τοποθετείστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.