Υλικά

  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα
  • 170 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 1 κ. γλ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 2 κ. σ. φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. βρασμένο σκόρδο τριμμένο
  • 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
  • 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το τυρί κρέμα, το κατσικίσιο τυρί και το χυμό λεμονιού σε να μπολ και χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Προσθέστε το σχοινόπρασο, το σκόρδο και το πιπέρι και ανακατέψτε ξανά.
  3. Τοποθετήστε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες μέχρι να σφίξει.
  4. Διαμορφώστε το μείγμα σε μικρές μπάλες- μπουκίτσες και περάστε τες από το τριμμένο καρύδι και το μαϊντανό.
  5. Τοποθετήστε σε αεροστεγές σκεύος και ψύξτε για ακόμη μία ώρα.