Υλικά για 4 άτομα

  • 8 αυγά
  • 2 πατάτες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 1/4 κασέρι
  • 1 λουκάνικο χωριάτικο
  • 1 πιπεριά

Εκτέλεση

Βήμα 1
Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε για τηγάνισμα σε λεπτές ροδέλες.
Βήμα 2
Σε ένα τηγάνι, βάζετε λάδι και τηγανίζετε τις πατάτες μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβετε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια.
Βήμα 3
Κόβετε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Κόβετε το κασέρι σε μικρά κυβάκια.
Βήμα 4
Χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ. Ρίχνετε μέσα το κασέρι.
Βήμα 5
Σοτάρετε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά.
Βήμα 6
Αδειάζετε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πυρέξ και κατόπιν περιχύνετε με το μείγμα των αυγών.
Βήμα 7
Προσθέτετε λίγο πιπέρι και ψήνετε την ομελέτα στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
TAGS