Υλικά
- 1 κουτί εβαπορέ
- Μισό κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
- 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάζετε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάτε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε τη σαντιγί σε σκόνη και χτυπάτε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
Βήμα 2
Παίρνετε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνετε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα. Ρίχνετε από πάνω την κρέμα και σκεπάζετε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
Βήμα 3
Βάζετε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένετε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει, κόβετε με το μαχαίρι.
Βήμα 4
Για να μην καθίσουν άσχημα τα μπισκότα στο πάνω μέρος, τα στρώνετε αφού κρυώσει το παγωτό μετά από 3 ή 4 ώρες.
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.