Υλικά

Όλοι θα ήθελαν στο τραπέζι τους το ψάρι να είναι πάντα φρέσκο, μόνο που τα πενιχρά οικονομικά δεν αφήνουν χώρο για τέτοιες πολυτέλειες. Υπάρχει ωστόσο τρόπος για να «ζωντανέψει» το κατεψυγμένο ψάρι και να μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από την ανοιχτή θάλασσα. Για πελαγίσια… απάτη λοιπόν, ο πολυβραβευμένος γάλλος σεφ Daniel Boulud που ειδικεύεται στο ψάρι μοιράζεται μαζί μας το μεγάλο μυστικό. «Βγάζοντας το ψάρι από την κατάψυξη, το καλύπτεις με γάλα και το αφήνεις να ξεπαγώσει». Και μετά το μαγειρεύεις με τον τρόπο που έχεις επιλέξει. Κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά, λέει πάντα ο Boulud