Υλικά

  • 3 φιλέτα σολομού
  • 130 γρ. σος τσίλι
  • 25 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Τοποθετείστε το σολομό σε ένα μπολ, περιλούστε με την σάλτσα τσίλι μέχρι να πάει παντού και καλύψτε με το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  3. Βάλτε τα φιλέτα σολομού σε ένα γυάλινο πυρέξ στρωμένο με λαδόκολλα και περιλούστε με όση σος έχει μείνει στο μπολ.
  4. Ψήστε για περίπου 12-15 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί ο σολομός, παραμένοντας, ταυτόχρονα, ζουμερός.