Υλικά

  • 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 1/4 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 1/2 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη καστανή
  • 1 αυγό
  • 1 κ. γλ. βανίλια

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείστε το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο, την κρυσταλλική και καστανή ζάχαρη, τη βανίλια και το αυγό και ανακατέψτε πολύ καλά και δυνατά.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, το μπείκιν πάουντερ και λίγο αλάτι, ανακατέψτε και προσθέστε το μείγμα σε εκείνο με το φυστικοβούτυρο. Ανακατέψτε καλά, προσθέστε λίγη βρώμη και ανακατέψτε μέχρι να πάει παντού.
  3. Με την βοήθεια ενός μικρού κουταλιού ρίξτε κουταλιά- κουταλιά το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα που έχετε τοποθετήσει σε ταψί.
  4. Ψήστε στους 175 βαθμούς για 10 λεπτά, μέχρι τα μπισκότα να αποκτήσουν ένα ελαφρύ καστανό χρώμα.
  5. Αφήστε στην άκρη να κρυώσουν.