Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 1 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
  • 2 αυγά
  • 1/4 κ. γλ. βανίλια
  • 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα μήλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το αλεύρι με το μπείκιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
  3. Σε ένα άλλο μπολ τοποθετείτε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τα αυγά και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτετε την βανίλια και ανακατέψτε.
  4. Στραγγίστε τα μήλα και προσθέστε τα σταδικακά στο μείγμα. Τοποθετείστε το μείγμα στις θήκες ψησίματος για μάφινς.