Υλικά για 2 -4 άτομα

  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 4 κ.σ. ελιές ψιλοκομμένες
  • 2 κ.σ. κάππαρη
  • 200 γρ. κίτρινο τυρί (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μαϊντανός (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράζετε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
Βήμα 2
Ταυτόχρονα, σοτάρετε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τις ελιές με την κάππαρη για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3
Παίρνετε μια κουταλιά της σούπας από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και την ρίχνετε στο τηγάνι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 4
Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα τοποθετείτε στο τηγάνι.
Βήμα 5
Σβήνετε τη φωτιά και συμπληρώνετε το τριμμένο τυρί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.