Υλικά

  • 250 γραμμάρια κυπριακό χαλούμι
  • 4 κόκκινες πιπεριές
  • 1 κόκκινο τσίλιψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνιτο ξύσμα και το χυμό
  • 2 κουτ. του γλυκού φρέσκια ρίγανηψιλοκομμένη
  • 4 ελιέςκομμένα σε λωρίδες

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόβετε το επάνω και κάτω μέρος της πιπεριάς. Αφαιρείτε τους σπόρους και την ψίχα.
Βήμα 2
Βάζετε κάθε χαλούμι μέσα σε κάθε πιπεριά.
Βήμα 3
Ανακατέψτε μαζί όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 4
Επαναλαμβάνετε με όλα τα υλικά.
Βήμα 5
Απλώνετε πάνω από κάθε πιπεριά το μείγμα λεμονιού με ελιές.
Βήμα 6
Διπλώνετε τις πιπεριές με ένα βρεγμένο λεπτό σκοινί.
Βήμα 7
Τοποθετείτε στο γκριλ του φούρνου στην υψηλότερη θερμοκρασία και ψήνετε για 10 λεπτά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.