Υλικά

  • 4 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλο για ρολό
  • 2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια θυμαριού
  • 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
  • 8 φέτες τυρί για τοστ
  • 8 φέτες ζαμπόν για τοστ
  • 2 χτυπημένα αυγά
  • αλεύρι
  • γαλέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνετε, τα βάζετε σε ένα μπολ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Αλατίζετε και πιπερώνετε και πασπαλίζετε με το θυμάρι.
  2. Σε κάθε φιλέτα βάζουμε μέσα από 2 φέτες τυρί και ζαμπόν. Έπειτα τυλίγουμε κάθε φιλέτο κάθε φιλέτο συγκρατώντας το με μια οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια περνάμε κάθε φιλέτο από αλεύρι, αυγό και γαλέτα.
  3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς, βάζετε τα φιλέτα πάνω στη σχάρα του φούρνου με ένα ταψάκι από κάτω και τα ψήνετε για ½ ώρα και μέχρι να ροδίσουν καλά.
  4. Αμέσως μετά τα αναποδογυρίζετε και τα ψήνετε ακόμα 10 λεπτά.