Ταρτάκια με κοτόπουλο

Αλμυρή λιχουδιά με πλούσια γέμιση


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
8:13
06/12/2018
loading

Υλικά για 6 άτομα

  • 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας
  • 1 φλιτζάνι βραστό κοτόπουλο ξεψαχνισμένο
  • 1 φλιτζάνι ανάμεικτα κίτρινα τυριά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα ανακατεμένο με 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
  • 1/2 κουταλιά βούτυρο ή λάδι

Εκτέλεση

  1. Μοιράζετε τη σφολιάτα κόβοντάς τη σε δισκάκια ή σε θήκες για ταρτάκια.
  2. Τρυπάτε την επιφάνεια με ένα πιρούνι και ψήνετε για 10 λεπτά περίπου τις βάσεις άδειες στους 180° C.
  3. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το καρότο στο βούτυρο ή το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
  4. Σ' ένα μπολ ανακατεύετε καλά το κοτόπουλο με τα τυριά, τα σοταρισμένα υλικά και το μείγμα μουστάρδας-μαγιονέζας.
  5. Μοιράζετε το μείγμα στις βάσεις και ψήνετε για άλλα 10'-15' σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.
  6. Σερβίρετε γαρνίροντας προαιρετικά με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει