Υλικά

  • 2 φακελάκια φράουλα ζελέ
  • 2 ποτήρια καυτό νερό
  • 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων
  • 2 ποτήρια ψιλοκομμένα φρούτα (ροδάκινο, φράουλα)
  • 4 κουταλιές σούπας Grand Marnier

Εκτέλεση

  1. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα 2 φακελάκια ζελέ, τα 2 ποτήρια καυτό νερό, ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε τα 2 ποτήρια παγωμένο νερό η χυμό φρούτων.
  2. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει.
  3. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα της αρεσκείας μας και τα ραντίζουμε με το Grand Marnier.
  4. Μόλις αρχίσει να πήζει το ζελέ βάζουμε τα ραντισμένα ψιλοκομμένα φρούτα, ανακατεύουμε, το αδειάζουμε σε μια  φόρμα στρογγυλή και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει καλά.
  5. Το ξεφορμάρουμε  βουτώντας την φόρμα για λίγο σε ζεστό νερό και σερβίρουμε.