Υλικά για 4 άτομα

  • 2 φακελάκια φράουλα ζελέ
  • 2 ποτήρια καυτό νερό
  • 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων
  • 2 ποτήρια ψιλοκομμένα φρούτα (ροδάκινο, φράουλα)
  • 4 κουταλιές σούπας Grand Marnier

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα 2 φακελάκια ζελέ, τα 2 ποτήρια καυτό νερό, ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε τα 2 ποτήρια παγωμένο νερό η χυμό φρούτων.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Βήμα 3
Ψιλοκόβουμε τα φρούτα της αρεσκείας μας και τα ραντίζουμε με το Grand Marnier.
Βήμα 4
Μόλις αρχίσει να πήζει το ζελέ βάζουμε τα ραντισμένα ψιλοκομμένα φρούτα, ανακατεύουμε, το αδειάζουμε σε μια  φόρμα στρογγυλή και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει καλά.
Βήμα 5
Το ξεφορμάρουμε  βουτώντας την φόρμα για λίγο σε ζεστό νερό και σερβίρουμε.
TAGS